+45 30958210
kontakt@aalborgbykirke.dk

Drømmen

Vi drømmer om en ny kirke i Aalborg

Vi drømmer om en kirke med 5 kendetegn:

1. LIV I TROEN: Vi drømmer om trygge teologiske rammer. Det finder vi i folkekirkens evangelisk-lutherske lære – og vi ser os selv ind det landsdækkende arbejde i de tre kirkelige organisationer IM, DFS og ELN.
    1. LIV I SPROG OG UDTRYK: Vi drømmer om nutidigt sprog og udtryk! Jesus var en fantastisk formidler af Guds virkelighed og talte, så det var til at forstå. Luther oversatte Bibelen til samtids-tysk. Vi ønsker på samme måde at kommunikere ind i samtiden.
    1. LIV I FRIVILLIGHEDEN: Vi drømmer om en kirke, der gror nedefra! Frivillighed er helt afgørende. Frivillighed betyder, at mange bærer med – også på den måde de brænder for. Hvad brænder du for? Din brand er vigtig for os.
    1. LIV I FÆLLESSKABET: Vi drømmer om en åben og inkluderende kirke. Kom som du er – anset om du er slipse-dreng eller går i hættetrøje! Her er plads til alle – og plads til flere! Kirken skal desuden rumme flere mindre fællesskaber, hvor der er noget for enhver smag.
  1. LIV I BYEN: Vi drømmer om at være en del af livet i Aalborg! Faktisk er Aalborg så vigtig for os, at Aalborg indgår i vores navn! Livet i byen betyder meget for os – og derfor vil vi støtte og hjælpe hinandens og andres liv i Aalborg.

Drøm med os

Vi arrangerer løbende uforpligtende drømmeaftener. Det vil vi løbende orientere om her på siden – så hold øje.

Se vores PR-video på vores Facebook-side (klik på billedet)