+45 30958210
kontakt@aalborgbykirke.dk

Hvorfor ikke ændre de andre kirker?

Vi drømmer om en ny kirke i Aalborg

Hvorfor ikke ændre de andre kirker?

Der er mange valgmuligheder, når man laver kirke. Igennem hele historien har der været mange forskellige kirker – og det har talt til forskellige mennesker. Der er ikke én model, der er den rigtige. Luther sagde, at kirken hele tiden skulle reformere sig – og tilpasse sig for at formidle Guds gode budskab.

Kirkerne i Aalborg har hver især valgt deres måde at være kirke på. Nogle elsker salmer og orgel. Andre elsker koncerter. De forskellige kirker rummer hver deres drøm og deres målgruppe – og det er helt fint. Der er altså ikke noget galt. Det er bare nogle valg, hver kirke gør sig. Og hver kirke har sin plads.

Vi vil ikke ændre kirker, der bare har det bedre med nogle andre valg i teologi, udtryk, sprog, frivillighed og organisering end det vi drømmer om.